Over ons

Wij zijn een echt en hecht familiebedrijf, dat al sinds 2000 tot uw dienst staat.

Het bedrijf is opgericht door Fokko van Oosten, die destijds  al ruim 20 jaar ervaring had in de schoonmaakwereld. Enige jaren na de oprichting is ook Annet van Oosten – de echtgenote van Fokko – toegetreden tot het bedrijf. Zoon Arjan van Oosten complementeert het team sinds 2017. Er kan dus met recht gesproken worden over een (h)echt familiebedrijf!

Door deze schat aan ervaring hebben wij voor elke schoonmaak klus de perfecte oplossing.  We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en wij stellen daarna een plan op om de schoonmaak klus geheel naar uw wens te klaren. Of het nu gaat om het schoonmaken van kantoor panden, het schoonmaken van trappenhuizen of van uw woning: wij staan voor u klaar. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het ramen wassen, het reinigen van de vloeren of het dagelijks onderhoud.

Door onze ‘platte’ organisatiestructuur komt u altijd direct in contact met iemand van de familie Van Oosten.  Bijkomend voordeel hiervan is, dat wij altijd garant staan voor een gemoedelijke en familiaire benadering bij al uw vragen en wensen.

Wilt u meer weten. Neem dan gerust eens contact met ons op.